I en tid der nesten hver fotballspiller synes å havne ambisjoner om en dag å spille for Real Madrid eller Barcelona, ​​var Daniel Agger en av de få som bucked trenden. For de fleste moderne spillere, La Liga gigantiske stigen å gå. Agger er imidlertid ikke som de mest moderne fotballspillere; Han er en kompleks karakter som verdsetter et godt og lykkelig hjemliv over penger og trofeer. Danskeren hadde muligheter til å forlate Anfield og ble utsatt for alvorlig interesse fra Barcelona i mer enn en anledning, men han viste liten eller ingen interesse for noensinne Han forlot Anfield til denne sommeren da han fant seg overskudd til krav. Det vil bli overrasket over at han kommer tilbake til sin første klubb, Brondby, da han bare 29 år kunne spille i en av Europas store ligaer for en toppklubb, men Agger skulle ikke forlate Merseyside to Go Akkurat hvor som helst Det må være i Liverpool og spille for en av Liverpools 'rivaler', det er sikkert. 'Dansken ser ut til å ikke være drevet av Ambisjon eller fotballdrakter barn økonomisk motivasjon, og det er mye viktigere ting i hans Livet enn fotball Agger faller inn i den andre kategorien. Hans svar på den tilsynelatende årlige spekulasjonen som knytter ham til et fly til de katalanske gigantene, var vanligvis å skryte og si 'Det er opp til klubben. «Den eneste måten han forlot Anfield på, var at han ikke lenger var villig, og i motsetning til noe av det, har han delt et omkledningsrom med de grønnere beiteområdene.» Det er sjeldenhet i moderne fotball. Når de presenteres med et bedre tilbud, spiller de fleste spillere Sammenlign Aggers oppførsel med Javier Mascherano, for eksempel, som nektet å spille for Reds mot Manchester City i et forsøk på å tvinge gjennom et trekk til Barcelona. Steve McManaman, Michael Owen, Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso flyttet til Real Madrid, og selvfølgelig fulgte Luis Suarez i sommer Mascherano og byttet Anfield til Camp Nou. Liker det eller ikke, ser de fleste fotballspillere Real og Barca som høydepunktet i sitt yrke, så jeg hadde alltid mye tid til Agger, bare fordi han ikke gjorde det. Han elsket å være i Liverpool, han slo seg godt inn i livet i byen, og så lenge LFC ønsket å beholde ham, var han glad for å være uavhengig av hvem som ønsket ham. Den slags holdning vil alltid endear en spiller til tilhengerne, juventus drakt barn spesielt når den er alliert med den type talent Agger har. Da Manchester City spilte for ham et par år siden, reagerte han ved å få 'YNWA' tatovert på hans knokler. På den tiden var Liverpool flatterende, etter å ha avsluttet på åttende plass, slo sjefen Kenny Dalglish og deretter utnevnt en nybegynner fra Swansea City. Få ville ha skylden Agger for å flytte til byen på den tiden, og jeg lurer på hvor mange av lagkameratene de ville ha slått opp i nesene deres på en tur til de regerende mesterne? Ikke for mange, jeg mistenker, men som jeg sa, er Agger ikke som de mest moderne fotballspillere; Han er en tilbakekalling til tidligere generasjoner, da spillerne ville bli på samme klubb for det juventus drakt kortermet meste av sin karriere så lenge de er glade og i teamet. Skader krevde alltid en toll på Daniel Agger på Anfield, men hans lojalitet til Liverpool var aldri vevd. Liverpool har mistet seg økonomisk ved å måtte selge til Brondby mot et gebyr mye lavere enn spillernes markedsverdi, men sannheten er at de har lite valg. ' Agger ønsket å komme hjem og har tatt en massiv lønnsslipp for å gjøre det. Han var ikke sannsynlig å spille mye på Anfield denne sesongen, etter å ha slått til nummer fire i midtback-pucking-ordren, og ideelt ville Liverpool ha foretrukket å selge til en topp europeisk side som kunne ha betalt går for en spiller av danskeren Det var ikke noe valg fordi Agger ikke var interessert i å signere for noen andre enn Brondby. Han kunne ha kommet tilbake der i twilight-årene, men i stedet har han gått hjem, mens han fortsatt har god fotball igjen i Han berømmer ham for hans suksess med sin nye / gamle klubb. Han kunne ha vært en av greatsne som hadde klart å unngå skade, men i løpet av de åtte sesongene var han på klubben, savnet han sannsynligvis så mange spill som han spilte. Hans kropp var dessverre ikke i samsvar med kravene til atletico madrid drakt å spille vanlig fotball, noe han innrømmet seg da han forklarte sin beslutning om å forlate han ikke klarte å løpe av spillene sammen, han så en klasselag. Hans feil, selvfølgelig - Han kjempet for å håndtere de mer fysiske angrepene og ble ofte funnet å ha lyst på å forsvare set-pieces - men Daniel Agger var en fin fotballspiller for Liverpool. Like viktig var han også en lojal tjener og en Stand-up fyr som ikke så Premier League og Liverpool som bare en steinstein til Bernabeu eller Nou Camp. Jeg ønsker bare at det var mer som han. Lykke til, Dan.
http://fotballdrakter.simpsite.nl/roma-drakt-barn
http://margarette.qsite.dk/199433/
http://fotballdrakter.nation2.com/arsenal-drakt-kortermet
http://blog.roodo.com/fotballdrakter/archives/61523903.html
http://garajgt.com/event/4068
http://cuisinedrop.com/blogs/2493/26197/har-espn-barcelona-drakt-korterm
https://www.kiwibox.com/margher/blog/entry/139816251/ville-gj-re-det-for-fotballdrakter-barn-styrke-laget/
http://myvajra.com/pals/blogs/entry/Honduras-internasjonale-har-tre-m-l-barcelona-drakt-barn-for-seniorlaget
http://onlineskypecontacts.com/social/blogs/post/1562
Rated 0 By 0 Users.